📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Ant COBB grilio kepta pica su šonine, karamelizuotais svogūnais bei mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Uz Koba grila ceptas picas ar bekonu, karamelizētiem sīpoliem un zilā pelējuma sieru

Un portatīvā tūristu bārbekjū jūs varat cept kraukšķīgu un garšīgu picu! 

Porciju skaits: 2

Jums būs jāaizklausa pica Cobb Pans Premier.

Pizzas spilventiņa sastāvdaļas:

1 glāze miltu
Šķipsniņa sāls
1 a. Š. šķīstošs raugs
1 V. Š. eļļa
1/3 tase silta ūdens

Picas garšvielas / sastāvdaļas:

Sānu
1 smalki sasmalcināts sīpols
2 v. Š. brūnais cukurs
100 g zilā siera
100 g rīvēta mocarella siera
1 skārda konservētas sasmalcinātas / sasmalcinātas tomātus

Veidošana:

Pirmkārt, Zaķe Ielieciet grilu, tad, kad tiek sadedzinātas ogles / briketes, palīdziet Zaķe pannā un pārklājiet vāku. Atstājiet 5 minūtes, lai sildītu pannu.

Bļodā samaisiet miltus un sāli. Atsevišķā traukā ar siltu ūdeni izšķīdiniet raugu un pievienojiet eļļu. Iemaisa šo mitro maisījumu ar miltiem, pēc tam mīklu rullējiet uz tīras virsmas un labi 10 minūtes mīciet ar roku, līdz mīkla kļūst gluda un nekontrolēta. Ievietojiet mīklu nedaudz ietaukotā bļodā, pārklājiet ar mitru dvieli un atstājiet siltā vietā apmēram 30 minūtes, līdz mīkla paceļas.

Kamēr mīkla paceļas, jūs varat pāriet uz garšvielām. Sākotnēji Zaķe Cepiet bekonu pannā, līdz tas ir brūns. Pēc tam nolieciet kraukšķīgo speķi malā - apcepiet sagrieztus sīpolus brūnā cukurā karstā pannā, līdz tie veidojas. Jūs izturēsit apmēram 10 minūtes. Atlieciet sīpolus atsevišķā pannā.

Paņemiet mīklu, nedaudz mīciet un pannā izveidojiet apaļu picas spilventiņu. Uzklājiet tomātu biezeni mīklai, apkaisa ar mocarella, zilo pelējuma sieru, pievieno kraukšķīgu speķi un karamelizētus sīpolus.

Novietojiet pannu Zaķe Grilējiet, pārklājiet un ļaujiet cept apmēram 20-25 minūtes.

Pasniedziet picu, tiklīdz tā ir karsta un kraukšķīga! Garšīgi!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.