📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Crostini su voveraitėmis

Crostini ar Chanterelles

Porciju skaits: 4. Sagatavošanās laiks: izgatavošana 45 min.

Šie crostini ar Chanterelles ir lieliska ideja vasaras vakariņām baltā vīna glāzē ar draugu kompāniju. Šie ir daudz darba, kas neprasa daudz laika, lai pagatavotu laiku. Chanterelles ir lieliski ceptas folijas maisiņos bārbekjū, un grauzdēta maize uz oglēm ir daudz garšīgāka un kraukšķīga nekā cepta cepeškrāsns, un dūmi smaržo…

Sastāvdaļas

Chanterelles somām (2 gab):

  • 1 litrs svaigu Chanterelles
  • 50 g sviests
  • Svaigu sīpolu lapu ķekars
  • 2 ķiploku krustnagliņas
  • svaigu diļļu pakete
  • Daži svaigi timiāna zariņi
  • malts melnie pipari un sāls (pēc garšas)
  • folija (cepšanai)

Grauzdiņš:

  • 2 datori. Franču maize bagetē
  • vairākas ķiploku daiviņas
  • Svaigi timiāna zariņi (dekorēšanai)
  • Rīvēta siera žiugas (par smidzināšanu, bet ne vienmēr)

Sagatavošana

Es gatavojos Chanterelles Crostini Cobb bārbekjū. Mēs to novietojām tieši uz galda kā fondue konteineru un baudījām cepšanu. Mēs visi sēžam, cepam, runājam ... lieliska recepte vasaras vakariņām uz āra terasi vai uz balkona, jo šī bārbekjū ir piemērota visur, kur nav iespējams izmantot parastu bārbekjū.

Es mazgāju Chanterelles, saplēstu lielos un atstāju mazo mazo.
Es sagriezu sīpolu lapas, sasmalcinātus ķiplokus, dilles un timiānu kopā un sajaucu ar Chanterelles, visu nogaršojot ar garšvielām.
Es atvēru divas lielas folijas lapas, uz kurām es ieliku uz pusi sadalītām Chanterelles un katram novietoju sviesta gabalu. Es salocīju foliju uz pusēm un izveidoju četrus legtu groziņus, no kuriem malas man gāja labi, lai vāveres sula nedzirdētu, kad cepot.
Es uzlieku folijas somas ar Chanterelles uz grila un cepu apmēram 15 minūtes, kas pārklāj grila vāku, līdz somas uzbriest.
Kamēr Chanterelles tika ceptas diagonālā franču bagetē, es sagriezu ķiploku daiviņas uz pusēm (lai maize būtu ērtāka).
Kad abās pusēs tika grauzdētas abas somas ar Chanterelles.
Visbeidzot, mēs katrs paši sev pagatavojām pēc Crostini: mēs berzējām maizi ar sagrieztu ķiploku daiviņu virs folijas ceptām chanterelām, dekorēta un nogaršota svaiga timiāns un rīvēts siers "Ddiugas".

Recepte avots: sezonas virtuve

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.