Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Abrikosai ant rozmarino iešmelių

Aprikozes uz rozmarīna iesmiem

Sagatavošanās laiks: 10 minūtes.
Cepšanas laiks: 7 minūtes.
Cepšanas metode: tieša
 
Jums būs nepieciešams:
  • 8 aprikozes (nav satriekti)
  • 1 sauja rozmarīna
  • 50 g cukura

Vienkāršs, bet brīnišķīgs deserts.
 
Virtuvē:
Nomazgājiet aprikozes un sagrieziet uz pusēm.
Izvēlieties četrus labākos rozmarīna zarus un izmantojiet tos kā iesmus katrā zarnī, novietojot četras aprikožu pusītes.
Saglabājiet vienu papildu rozmarīna zariņu.
Grils:
Sagatavojiet bārbekjū tiešai cepšanai - aptuveni 200 ºC. Ievietojiet papildu rozmarīna zariņu divas minūtes bārbekjū. Pēc tam nomizojiet lapas un sajauciet tās ar cukuru.
Ielieciet iesmus uz grila. Cepiet 5 minūtes ar aizvērtu vāku, uzsitiet tikai vienu reizi.
Pirms pasniegšanas ielejiet cukuru uz iesmiem.

Avots: https://www.weber.com/GB/en/recipes/desserts/rosemary-apricot-skewers/weber-85551.html#

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.