Your cart

Your cart is empty

Susipažinkime su kovo 6 d. į Lietuvą atvyksiančiu BBQ šefu iš Vokietijos - Andreas Rummel

Satiksimies 6. martā. Andreas Rummel, BBQ šefpavārs no Vācijas, kas nāk uz Lietuvu

"Nav pārtikas, ko nevarētu cept uz bārbekjū", ir starptautiski zināma, veiksmīga bārbekjū eksperta Andre Rummel sauklis.
Dzimis, lai slīpētu un radītu
Andre Rummel ir atvasināts no Turingijas reģiona Vācijā, kur vispopulārākais ēdiens ir Thuringia desas, kā arī no kebabiem un cūkgaļas sagrieztas. Tomēr slavenais bārbekjū eksperts nekad neaprobežojas tikai ar šiem ēdieniem - viņš ir dzimis ar aizraušanos ar radošu cepšanu uz dažāda veida ēdienu bārbekjū un meklēt negaidītas bārbekjū metodes.
"Ugunsdzēsības krusēšana"!
Andreass ir labi pazīstams savas jomas eksperts, daloties ar savu uzkrāto pieredzi un radošumu visā pasaulē. Viņš apmeklē gandrīz 200 dažādus kulinārijas pasākumus, gadatirgus, seminārus un aktīvi piedalās TV šovos gadā ar saukli "Fire-Fun"). Viņš arī ieguva kapteiņa un rekordu nosaukumus.
Plankumi uz radošumu
Dalībniekiem viņa semināros un izstādēs viņš vienmēr sniedz padomus un trikus, kā pagatavot radošus ēdienus un mainīt viedokļus ar citiem šefpavāriem par jaunākajām ēdienu gatavošanas metodēm. Tas ne tikai priecē jūsu auditoriju ar garšīgiem ēdieniem, bet arī iedvesmo cilvēkus izmantot radošas idejas ēdiena gatavošanā, radot jautru atmosfēru un lielisku garastāvokli. Viņu skatītāju acu priekšā un smaržai, prasmīgi pagatavojot dažāda veida gaļas vai zivju izstrādājumus, dārzeņus, augļus un pat olas, viņi tos pārvērš brīnišķīgi garšīgus, grilētus ēdienus.
Ja jūs to noskatīsities, kad to izgatavosit, jūs noteikti vēlēsities izmēģināt visu šeit un tagad, improvizēt un būt radošam. Vienkāršākās lietas bieži ir labākās, tāpēc Andreass mēģina bagātināt klasisko cepšanu ar radošām, bet vienkāršām idejām. Tas prasmīgi apvieno informācijas izklaidi, kvalitāti, ekstravaganci, prieku un sniedz lielisku laiku.

Semināra pakāpe ar 

Andreass Rummels Kaunas 6. martā

Next post
Back to EVENTS

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published