📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Lengva, greita, nesudėtinga: pievagrybiai su caprese įdaru

Viegli, ātri, vienkārši: sēnes ar mapes pildījumu

Pasaulē slavenā šefpavārs un Napoleona grila seja A. Rummel nav veltīga un balvu populārākie ēdienu saraksti. 

Grill ceptas sēnes ar klasisku itāļu pildījumu - ārkārtīgi vienkārši pagatavojamas un neticami garšīgas uzkodas. Mapex ir tomātu, mocarella, bazilika un balzamiko krēma kombinācija daudziem. 

Lai arī Rummels ir izvēlējies izmantot sēnes šajā receptē, varat tās mainīt uz Portabela sēnēm. Tiesa, šajā gadījumā būs nepieciešami daudz vairāk aizpildīšanas vai tikai daži Portbela. Lai iegūtu izteiksmīgāku sēņu aromātu, nomainiet baltās sēnes uz brūnu.

Sastāvdaļas:

  • 10 vidēja lieluma sēnes
  • 50 g ķiploku sviesta (vai tikai sviests, kas sajaukts ar sasmalcinātu ķiploku)
  • 10 ķiršu tomāti
  • 10 mazas mocarela siera bumbiņas 
  • 2 ēd.k. Bazilika lapa sagriezta sloksnēs
  • sāls
  • piparot
  • Balzamiko etiķa krēms

Iestudējums:

  1. Notīriet sēņu galvas. Nogrieziet kātus. Izšķīdina sviestu un ar ar silikona suku Uzklājiet no iekšpuses un ārpuses. Viegli apkaisa ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Atstājiet uz 10 minūtēm 
  2. Gaida sēnes, sasmalciniet tomātus un mocarella sieru.
  3. Pagrieziet sēņu galvas uz augšu un novietojiet tomātu un siera pildījumu iekšā.
  4. Cepiet netiešā karstumā, 180 grādi apmēram 10 minūtes. Sieru vajadzētu izšķīdināt, un sēnes ir viegli grauzdētas. 
  5. Sezona ar baziliku un balzamiko etiķa krēmu

Garšīgi!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.