📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Tradicinio šašlyko receptas

Tradicionālā Šašlika recepte

Portu skaits: 4. Sagatavošanās laiks: vārīšana 10 minūtes, cepšana 12-15 minūtes.

Īpaši jums - iespējams, ikdienas nedēļas nogales laika prognozes un Šašlika sezonas plānošana!

Jūsu tiesa ir tradicionālā Šašlika recepte.

Sastāvdaļas

  • 1,4 kg cūkgaļas kakla/cūkgaļas lāpstiņas
  • 1 ēd.k. karote svaigi sasmalcinātu melno piparu
  • 2-3 sīpolu gabali
  • 1 ēd.k. Karotes sinepes
  • 2 ēd.k. karotes (zīmēt) sāls
  • 100 ml etiķa (labākais ābols)

Sagatavošana

Mēs sagriežam cūkgaļas kaklu vai asmeni 3-4 cm kubiņos. Mēs pievienojam piparus, sinepes, smalki rīvētu sīpolu, sāli, visu labi samaisām un vairākas stundas iemērciet. Ideālā gadījumā, ja jums ir laiks atbalstīt nakti. Pirms cepšanas pievienojiet etiķi, samaisiet, saputojiet uz iesmiem vai bambusa iesmiem. Kad mēs ripinām Šašliku, mēs cepam bārbekjū vai uz grila. Bārbekjū temperatūrai jābūt apmēram 200–230 grādiem. Cepiet 12-15 minūtes.

Padomi:

  • Nekādā gadījumā jūs cepat Šašliku - tie nožūs!
  • Ņemt pēc iespējas mazāk. Jūs arī veicat gaļas žāvēšanu, ņemot!
  • Ja jūs izmantojat bambusa iesmus, pirms gaļas vārīšanas kādu laiku turiet tos aukstā ūdenī. Tas pasargās iesmus no dedzināšanas.

Garšīgi!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.