📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Sultingas jautienos steikas su mėlynojo sūrio sviestu ir karamelizuotais svogūnais

Sulīgs liellopa gaļas steiks ar zilā siera sviestu un karamelizētiem sīpoliem

Zilā siera sāļums un karamelizēto sīpolu saldums visi savstarpēji savijies vienā liellopa steika receptē un rada lielisku garšas kombināciju. Mēs esam pārliecināti, ka šī recepte neatstās jums vienaldzīgu!

 


Porcijas būs pietiekamas četrām personām. 


Sastāvdaļas


5 ēd.k. Nsērēta mīksta sviesta karotes, kas sadalītas daļās
¼ glāze / 30 grami sasmalcinātas zilā siera istabas temperatūras (piemēram, Gorgonzola)
2 ēd.k. ēdamkarotes smalki sasmalcināta svaiga pētersīļi
Sāls 
Svaigi malts melnais pipars 
4 partix steiki bez kaula un bez liekiem taukiem uz bārkstīm, katrs sver apmēram 350 gramus, katrs biezums ir aptuveni 2,5 cm
Īpaši tīra olīveļļa
2 lieli dzelteni sīpoli, plāni sagriezti šķēlēs
1 ēd.k. karote balzamiko etiķa


Kā ražot?


Nelielā bļodā, izmantojot dakšiņu, izdzēsiet 4 ēd.k. ēdamkarotes sviests, siers, pētersīļi, ¼ tēja. tējkarotes sāls un ¼ tēja. tējkarotes pipari. Novietojiet valsti, līdz tas ir gatavs piegādei. 
Viegli ieeļļojiet steikus no abām pusēm un apkaisa ar 2 tējkarotēm. tējkarotes sāls un ¾ tējas. tējkarotes pipari. Pirms cepšanas uz grila atstājiet stāvēšanu istabas temperatūrā 15 līdz 30 minūtes. 



Lielā pannā uz plīts pievienojiet 1 ēd.k. ēdamkaroti eļļas un atlikušo 1 ēd.k. ēdamkarote sviesta. Sildiet pannā vidējā temperatūrā, līdz sviests ir salocīts. Pievienojiet sīpolus, 1 ēd.k. Karote sāls un labi samaisiet. Cepiet katru reizi, maisot apmēram 20 minūtes, līdz sīpoli mīkstina un kļūst brūns zeltains. Samaziniet siltumu līdz zemam, pievienojiet balzamiko etiķi un vietu ¼ tēja. tējkarotes pipari. Turpiniet gatavot bieži apmēram 20-30 minūtes, līdz sīpoli kļūst ļoti mīksti. 



Sagatavojiet grilu tiešai cepšanai ar lielu karstumu 230 - 280 ° C Ja jūs cepat uz oglekļa grila, atstājiet nelielu ogļu režģa daļu tukšu, bez briketēm kā drošu zonu netiešai karstumam.
Cepiet steikus tiešā augstā karstumā ar pārklātu vāku, līdz steiks tiek cepts vēlamajā cepšanas līmenī. Cepiet 6-8 minūtes, lai vienu vai divus būtu vidēji reti sautēts (ja uguns ir ļengana, velciet steikus netiešā karstumā). Pēc cepšanas noņemiet steikus no grila un novietojiet to malā 3-5 minūtes. Pasniedziet ar siltu karoti ar karoti sviesta virsū un sīpoliem sānos. 



Garšīgi!


Recepte avots: www.weber.com. 

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.