Šīs receptes autors Beļģis Pīters de Klercq pagatavoja šo ēdienu pasākumā 2018. gada 7.-12.
Porcijas 4
- 4 kūpināta bekona šķēles, dārzeņi, piemēram, selerijas un paprika, viss ir smalki sasmalcināts
- 2 auksts
- 2 ķiploku daiviņas
- 4 tējkarotes svaigu sasmalcinātu estragona lapu
- 4 tējkarotes sasmalcināta bazilika
- 8 mazas portobello sēnes
- Garšaugi dārzeņiem*
- 2 svaiga mozarell
- 150 g rīvēta sovrano siera (cietais siers)
- 1 sauja eldurapi ugunsgrēka
Ievietojiet sēnes slēgtā bārbekjū 10 minūtes vai le Panyol koka krāsnī, līdz siers ir izšķīdis. Apkaisiet ugunsgrēka augus uz oglēm.
*Garšaugi dārzeņiem:
- 20 g koriandra sēklu
- 15 g ķimenes sēklu
- 5 g sinepju sēklu
- 8 g piparu graudu
- 2 g ingvers
- 4 g kurkuma pulvera
- 2 g karija pulvera
- 1 g muštat apvalka pulvera
- 10 g jūras sāls