Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Įdaryti Portobello grybai su rūkytos šoninės kubeliais ir daržovėmis

Pildītas portobello sēnes ar kūpinātiem speķa kubiņiem un dārzeņiem

Šīs receptes autors Beļģis Pīters de Klercq pagatavoja šo ēdienu pasākumā 2018. gada 7.-12.

Porcijas 4

  • 4 kūpināta bekona šķēles, dārzeņi, piemēram, selerijas un paprika, viss ir smalki sasmalcināts
  • 2 auksts
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 4 tējkarotes svaigu sasmalcinātu estragona lapu
  • 4 tējkarotes sasmalcināta bazilika
  • 8 mazas portobello sēnes
  • Garšaugi dārzeņiem*
  • 2 svaiga mozarell
  • 150 g rīvēta sovrano siera (cietais siers)
cepšanai:
  • 1 sauja eldurapi ugunsgrēka
Sagrieziet speķi, dārzeņus un aukstumu mazos kubiņos, sasmalciniet ķiploku daiviņas un sajauciet ar svaigiem garšaugiem. Sajauciet ar augiem dārzeņiem un sadaliet maisījumu astoņām sēnēm. Uz katra portobello sēņu pildījuma novietojiet siera gabalu uz mocarela un virsū viegli apkaisa ar Sovrānas sieru.
Ievietojiet sēnes slēgtā bārbekjū 10 minūtes vai le Panyol koka krāsnī, līdz siers ir izšķīdis. Apkaisiet ugunsgrēka augus uz oglēm.
 
*Garšaugi dārzeņiem:
  • 20 g koriandra sēklu
  • 15 g ķimenes sēklu
  • 5 g sinepju sēklu
  • 8 g piparu graudu
Cepiet garšaugus tērauda pannā un sasmalciniet grauzdēto maisījumu kafijas dzirnaviņās vai maisītājā. Pēc tam sajauciet iegūto maisījumu kopā ar:
  • 2 g ingvers
  • 4 g kurkuma pulvera
  • 2 g karija pulvera
  • 1 g muštat apvalka pulvera
  • 10 g jūras sāls
Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.