📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Renkamės dujinį grilį. Kas yra BTU ir kodėl tai taip svarbu?

Mēs izvēlamies gāzes grilu. Kas ir BTU un kāpēc tas ir tik svarīgi?

Gāzes bārbekjū iegūst popularitāti grilatoriem visā pasaulē. Tam nav neviena no iemesliem: ir viegli kontrolēt temperatūru šajos grilos, un tas ir uzreiz pēc nepieciešamības; To ir viegli palielināt un samazināt; Bārbekjū sakarst daudz ātrāk; Nav svešu smaku un dūmu, ko sadedzina ogleklis; Bārbekjām ir liela teritorija; Viņi var ne tikai cept, bet arī dūmu ēdienus. 

Tāpēc, apsverot gāzes bārbekjū iegādi, ir ļoti svarīgi zināt, kur sākt izvēlēties. Mēs aicinām jūs iepazīt vienu, ļoti nozīmīgu rādītāju, kas, kā mēs pamanām, ir ļoti zems traips. Un viņš ir ārkārtīgi svarīgs. Satikt BTU.

BTU - kas tas ir?

BTU ir angļu termins Lielbritānijas termiskā vienība saīsināšana. Tā ir diezgan sena mērīšanas vienība, kas nāk no rūpnieciskā izrāviena. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka to mēra diezgan praktiski (un britos):

1 btu, tas ir siltuma daudzums, kas nepieciešams, lai paaugstinātu ūdens temperatūru 1 mārciņa (453,92 g) 1 žoga. Mēs varam arī pārvērst BTU par modernu vienību - Jariju. 1 btu = 1'055 J.

BTU ir visbiežāk izmantots, lai izmērītu siltuma izveidi, ar gaisa ventilētām ierīcēm, gāzes ierīcēm. Šajā gadījumā, ja ierīcei (bārbekjū) ir 20'00 BTU, tas nozīmēs, ka tā rada abas jaudas 1H.

Ir jānovērtē grils ar BTU, kas ir vissvarīgākais rādītājs. BTU skaits tiek izteikts tikpat daudz kā jūsu grilu ar visiem degļiem, kas darbojas ar maksimālo jaudu 1 stundu.

Visi nopietnāki gāzes grila ražotāji obligāti norādīs šo numuru bārbekjū parametriem. Un, ja tas netiek nosaukts - bez šaubām, tas ir paslēpts bez iemesla.

Tomēr, pat ja BTU ir rakstīts, piezīme: daži ražotāji ir viltīgi un, lai izskatās iespaidīgāki, nenosauc katra degļa numuru vai apkopo ne tikai bārbekjū iekšējo degli BTU, bet arī sānu plīti vai ārpus tās Čukstēt zonas parametri. Tāpēc ir jālasa ciešāk - ne tikai ieteicams, bet arī tas ir nepieciešams.

Gāzes grils BTU degļi

Cik daudz BTU jābūt? 

Tā kā visizplatītākais cepšanas pamats ir galvenais cepšanas grils, jums būs jāaprēķina, cik daudz BTU ir 1 kv.cm no jūsu grila grila zonas. Ideālā gadījumā, ja 1 kvadrātcentimetra režģis ir izveidojis BTU 12,5 - 15,5.

Aprēķināsim:

Napoleons Rogue 525 gāzes grils Ir šādi parametri:

BTU - 48'000; Grila laukums ir 73 x 45 cm (3'285 kv.cm).

Līdz ar to 1 kv.cm. BTU ir:

48‘000 / 3‘285 = 14,61

Jo vairāk btu, jo labāk?

Ne gluži taisnība. Jo vairāk BTU būs jūsu grils vai atsevišķs grila deglis, jo vairāk gāzes tiks patērēts maksimālajā režīmā. Spēcīgi degļi, protams, ir labi, it īpaši, ja vēlaties perfektu steiku vai picu. Bet jūs, iespējams, cepsit tos tikai noteiktā apgabalā, nevis visā (īpaši lielā) bārbekjū.

Tātad mūsu ieteikums ir izvēlēties tikai gāzes grilus, kurus jūs varat ieslēgt un izslēgt degļus atsevišķi, neatkarīgi viens no otra. Lētiem gāzes grila variantiem parasti ir sadegšanas sistēma, kas izplatīta visā apgabalā, un nav iespējas to ieslēgt (galu galā tā iekasē izmaksas). Šajā gadījumā jūs ietaupāt, pērkot bārbekjū, bet ietaupīšana vairs nav cepšana - jūs vienkārši sadedzināt gāzi ...

degļi

Šī iemesla dēļ Napoleons, viens no lielākajiem grila uzņēmumiem, bija pirmais, kurš ierosināja ļoti populāru un jau nokopētu lēmumu - Kņadas zona (). Tā ir atsevišķa, maza zona grila sānos, kas ļoti ātri sakarst. Napoleona sizzle zona var sasniegt pat 800 grādus! Steiku, Šašlika vai citas karstas temperatūras cepšana šeit ir ne tikai daudz efektīvāka, bet arī ātrāka un ērtāka. Īpašā patentētā tehnoloģija ļauj jums būt ārkārtīgi augstai temperatūrai par minimālām izmaksām.

Grila tilpums un svars - kāpēc tas ir svarīgi?

BTU ir tālu no visa, kas nosaka jūsu grila gāzes patēriņu un spēju sasniegt augstu temperatūru. Ne mazāk svarīgs ir apsvērt citus aspektus.

Liels grila interjers tstienis nozīmē to Degļi ir izveidoti BTU būs jāuzsilda viss gaiss bārbekjū iekšpusē un metāls Tās iekšējās sastāvdaļas, grila dibens, malas un vāks. Tātad glaikmets Gāze bārbekjū ir Izgatavots no smagākabiezāks, izturīgāki materiāli un detaļas, kas saglabās siltumu; Ne velti ražotāji uzsver biezu vai dubultu grila pārsegu, cietu struktūru, metāla biezumu vai materiālus.

Šeit, piemēram, Napoleons Pro ™ 500 Gāzes grils vajag Alumīnija gatavots dibens un liels tilpums. Pareizi konstruktīvai pārdomai gaisa plūsma kustība un siltuma atspoguļojums alumīnijā viņš piecelties diezgan ātri, un radītais siltums paliks iekšā.

degļi

Pat bārbekjū, piemēram, grils, noteikti veicinās siltuma uzkrāšanos. Biezas nerūsējošā tērauda vai čuguna grilas saglabās siltumu daudz ilgāk, salīdzinot ar plānu metālu.

Tātad, izvēloties gāzes bārbekjū, lai apskatītu, kāds tas ir svars, ir ļoti loģisks un pareizs risinājums.

Apsvērts par gaisa plūsmu - kas mēs esam?

Gaisa plūsmas kustība jebkurā grilā ir svarīgs aspekts. Tas ietekmē optimālu sadegšanu. Pareizi konstitucionāli izveidoti gāzes grili ir atveres, kas ļauj gaisa plūsmai pārvietoties no apakšas uz augšu un iziet speciāli paredzētajās vietās.

Padomājiet par to, kā darbojas jūsu kamīna skursteniss; Tev var būt grilēt ar visu pasaules btu, bet, ja Bārbekjū iekšpusē nav labas gaisa plūsmas, jūsu grils neprot efektīvi un nebūs jaudīgs.

Tikpat svarīgi ir tas, ka dobums ir ļoti rūpīgi pārdomāts gaisa padevei un izejai. Viņiem jāļauj skābeklim, kas nepieciešams gāzes sadedzināšanai, jāievada iekšpuse un jāļauj tam atstāt, bet tā, lai grils nebūtu pārāk vēss, jo iekšā paliek daudz siltuma un jāuztur stabila temperatūra. 

Jūs varat arī pamanīt, ka uz grila grila ir karstsētika un aukstsētika Sēdekļi - tas ir ļoti daudz Bieži vien tas ir pamanāms, cepot ar lētākām bārbekjām. Tomēr pat Par labākajiem gāzes griliem pasaulē, gaisa plūsmas problēmas, ja gaiss ir ārkārtīgi vējains - starp citu, tas pats attiecas uz visiem grila veidiem kopumā.  

Vēl viens iemesls dobuma dizainam pareizai pārdomai ir jūsu grilētā ēdiena kvalitāte. Ja degviela bārbekjū pilnībā nedeg, nesaņems pietiekami daudz skābekļa, gāze nededzinās tīru, un ārvalstu sadegšanas produkti paliks jūsu pārtikā. Tas kaitē gan jums, gan videi. Šādi grili var pat neradīt stabilu temperatūru vai ar pietiekami daudz enerģijas.

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.