Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Jautienos nugarinės kepsnys

Liellopa gaļas steiks

Portu skaits: 4. Sagatavošanas laiks: 60 minūtes vārīšana, 9–12 minūtes cepšana.
Lieliska recepte - liellopu gaļas muguras steiks - ieteicams mūsu draugs, Lietuvas BBQ čempions Nerijs Ižganaitis!
Sastāvdaļas
  • 1 kg liellopa gaļas muguras
  • 2-3 zarus svaiga timiāna
  • 2-3 ēdamkarotes medus
  • 1 tējkarote kūpināta piparu pulvera
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 1 tējkaroti zemes 5 veidu piparu veidi
  • 1 tējkarote Dižonas sinepju
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 tējkarote sāls
  • 2 datori. kivi
  • 1 ēdamkarotes milti

Sagatavošana

Sagrieziet liellopa gaļas spilvenu 2-3 cm biezos steikos. Pievienojiet sasmalcinātu timiānu, medu, kūpinātu piparu pulveri, sasmalcinātus ķiplokus, piparus, sinepes, eļļu, sāli pannā. Pēc tam viendabīgai masai pievienojiet nomizotos un sasmalcinātos kivi. Ar šo marinādi berzējiet liellopu gaļas vaļīgos steikus un apmēram 40 minūtes atstājiet istabas temperatūrā.

Cepiet samērcētus steikus 9-12 minūtes, 250 grādos uz grila, pannā vai cepeškrāsnī.

Garšīgi!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.