📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

COBB receptai: ėrienos šonkauliukai, vištienos iešmeliai, jautienos kepsnys

Koba receptes: jēra ribas, vistas iesmi, liellopa steiks

Pat trīs, labāki par otru, ir viegli ieviest Zaķe grila receptes. Šoreiz jēra ribas atradīsies uz galdiem Āzijas, vistas iesmi citronu marinādi un liellopa steiku ar krēmveida piparu mērci. Mums garšo!

Lipīgas jēra ribas aziāti

Pielikums: Universālā Cobb Plate

Četras porcijas būs nepieciešama:

  • 1 kg jēra ribu
  • Krūze Āzijas marinādes
  • Laima

Āzijas marinādei būs nepieciešams:

  • 2 sasmalcinātas ķiploku krustnagliņas
  • V. Š. smalki sarīvēta ingvera sakne
  • 1 smalki sasmalcināta čilli bez sēklām
  • V. Š. medus
  • 1 citronu sula
  • Glāzes sojas mērce

Marinādes sagatavošana ir ārkārtīgi vienkārša. Viss, kas jums jādara, ir sajaukt visas sastāvdaļas. Lieliski piemērots jēra gaļas, bet arī zivju, vistas vai liellopu gaļas marinēšanai.

Kā ražot?

  1. Sagatavojiet marinādi iepriekš. Marinējiet jēra ribas vismaz dažas stundas. Ja vēlaties intensīvāku garšu, jūs varat atstāt marināciju visu nakti.
  2. Ielieciet nospiestu kokogles / Kokosriekstu čaumalas briketes Pagaidiet bruģakmens tableti, līdz pelēks ir.
  3. Liek uz grila universāla plāksne, Pārklājiet vāku un atstājiet uzkarsēt vismaz 5 minūtes. Tad novietojiet ribas, kas jau ir sasietas, pārklāj vāku un cep no 40 minūtēm līdz stundai. Laiku pa laikam apgriezieties.
  4. Apkaisiet lipīgas un sulīgas ribas ar laima sulu. Pasniedziet vēl karsts.

Vistas iesmu citronu marināde

Pielikums: Tīkla plāksne

Četras porcijas būs nepieciešama:

  • 1 vistas augšstilbu iepakojums bez kaula
  • 100 ml olīveļļas
  • 2 sasmalcinātas ķiploku krustnagliņas
  • 1 citronu sula
  • Puse no citrona mizas
  • V. Š. Dijonas sinepes
  • Sauja svaigu pētersīļu
  • Sāls pēc garšas
  • Melnie pipari

Kā ražot?

  1. Sajauciet olīveļļu, citronu sulu un mizu ar sinepēm un sasmalcinātām pētersīļiem.
  2. Gareniski sagrieziet vistas augšstilbus.
  3. Ielejiet citrona marinādi uz augšstilbiem, ļaujiet tai mērcēt, līdz tā ir sadedzināta kokogles vai kokosriekstu apvalks briketes vai bruģakmens tablete.
  4. Pagaidiet, līdz briketes / planšetdators ir tempā, pēc tam novietojiet uz grila Griddle plāksne, Pārklājiet vāku un atstājiet uzkarsēt apmēram 5 līdz 10 minūtes.
  5. Kamēr grīdas plāksnes karsē, rullē apakšstilbus uz iesmiem.
  6. Noņemiet vāku, novietojiet iesmus. Cepiet katru augšstilbu pusi apmēram 10 līdz 12 minūtes, līdz labi brūni un brūni. Galvenais ir neizmantot pārāk bieži.

Liellopa filejas steiks ar krēmveida piparu mērci

Piederumi: dziļi Cepšanas trauku panna, Tīkla plāksne

Četras porcijas būs nepieciešama:

  • 4 taukainas liellopa filejas gabali
  • 250 ml krējuma (piemērota mērcēm)
  • 3 V. Š. Zaļie piparu graudi
  • Splash Brandy (pēc izvēles)
  • Svaigi tomāti
  • Gar grieztām brokoļiem ar kātiem
  • Sāls un pipari pēc garšas

Kā ražot?

  1. Ielieciet bruģakmens planšetdatoru / briketes, pagaidiet pelēko tempu.
  2. Liek uz grila Cepšanas trauku panna Un atstājiet 5 minūtes, lai sildītu.
  3. Apkaisiet liellopu gaļas filejas abās pusēs ar sāli un pipariem. Apkaisiet pannu ar olīveļļu.
  4. Cepot liellopu gaļu, ir svarīgi izmērīt gaļas iekšējo temperatūru. Piemēram, ja jums patīk zaļā liellopa gaļa, gaļas iekšējai temperatūrai jāsasniedz 48–52 ° C, ja tas ir labi cepts-67-71 ° C C. C. C.
  5. Aptiniet liellopu gaļu folijā - ļaujiet "atpūsties" un atbrīvot sulu.
  6. Apkaisiet cepšanas trauku pannu ar brendiju, pievienojiet piparu graudus un pievienojiet krējumu. Ļaujiet pagatavot apmēram 15 minūtes, pievienojiet piparus un sāli pēc garšas. Tad atlieciet malā uz sāniem.
  7. Liek uz grila Uzkarsēt plāksne, ļauj tai uzkarst. Pēc tam 8 līdz 10 minūtes cepiet tomātus un brokoļus un atcerieties laiku pa laikam meklēt.
  8. Novietojiet cepšanas diska pannu uz grila, uzkarsējiet mērci un pasniedziet ar liellopu gaļu un dārzeņiem.

Garšīgi!

Orientēšanās temperatūras tabula

Vai jums vidēji patīk zaļumi vai labi cepta liellopa gaļa? Vai arī jūs gatavojaties cept veselu vistu vai maltu cūkgaļu? Neatkarīgi no tā, ko jūs cepat, cepiet pareizi!

Mēs iesakām pārbaudīt gaļas iekšējo temperatūru - tikai tad jūs būsit pārliecināts, ka gaļa ir labi pagatavota - tāpat kā jums visvairāk patīk.

Koba grils, Kobs, receptes, grila receptes, iekšējā temperatūra, termometrs, pārtikas termometrs, gaļas temperatūra

Kāda degviela izstaro vismazāko dūmu un ir vispiemērotākā lietošanai uz balkona? Tiek sniegtas visas atbildes šeit.

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.