Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Ėriena su Dižono garstyčiomis ir bulvėmis švediškai ("Hasselback potatoes")

Jēra ar Dizon sinepēm un kartupeļiem zviedru valodā (Haselback kartupeļi)

Porcijas: 6
Sagatavošanās laiks: 40 minūtes.
Cepšanas laiks: 90 minūtes.
Cepšanas metode: netieša
 
Sastāvdaļas
  • 1 jēra kāja, apmēram 2,5 kg
Marināde:
  • 100 g Dizon sinepju
  • 150 ml augu eļļas
  • 4 ķiploku krustnagliņas
  • 4 timiāna zariņi
Kartupeļi zviedri:
  • 18 vidēja lieluma kartupeļi
  • 50 ml rapšu eļļas
  • 1 ēdamkaroti zemes pipari
  • 3 rozmarīna zariņi
  • 2 ķiploku daiviņas
  • sāls
  • piparot

Īpašs aprīkojums
Vēbers izjauc ribu režģi
 
Virtuvē:
Novietojiet jēra kāju uz grilēt; Apkaisa ar sāli un pipariem.
Marināde: mazgājiet, sasmalciniet timiānu un ķiplokus un pēc tam visu sajauciet ar Dizon sinepēm un augu eļļu.
Nomazgājiet kartupeļus un sagrieziet dziļi, bet nav pilnībā sagriezts. Iegriezieniem jābūt tikai trīs ceturtdaļām kartupeļiem. Sagrieziet rozmarīnu un sasmalciniet ķiplokus, pēc tam samaisiet ar rapšu eļļu, papriku, sāli un pipariem. Ielieciet kartupeļus sagatavotajā maisījumā.
Grils:
Sagatavojiet bārbekjū netiešai cepšanai, apmēram 220 ° C, Ja jūs izmantojat 57 cm oglekļa grilu, jums būs nepieciešams 1/2 Vēbers aizdedzināja briketes. Ielieciet grilu ar jēra gaļu uz netiešās uguns, iestatīts Weber Igrill termometrs 63 ° C un ievietojiet zondi gaļā.
Cepiet jēra kāju apmēram 90 minūtes, līdz tā iekšējā temperatūrā sasniedz 63 ° C.
Pēc apmēram 30 minūšu cepšanas jēra, pievienojiet kartupeļus zem cepšanas grila (uz degvielas režģa, netiešajā cepšanas vietā, parasti pa vidu).
Eļļojiet gaļu ar Dizon marinādi un turpiniet to regulāri atkārtot.
Noņemiet kartupeļus un gaļu, kad gaļas iekšējā temperatūra ir 63 ° C Pirms pasniegšanas atstājiet gaļu nesegtu vismaz 20 minūtes.
Padoms: Novietojiet kartupeļus zem gaļas un cepiet to ātrāk. Turklāt tie absorbēs gaļas sulu, kas iegūs papildu garšu.

Šaltinis: https://www.weber.com/GB/en/recipes/seasonal-recipes/lamb-with-dijon-mustard-and-hasselback-potatoes/weber-74969.html

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.