📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Glazūruoti vištienos gabalėliai | pagal COBB "Anywhere BUT The Kitchen"

Glazēti vistas gabali Pēc Koba teiktā jebkur, izņemot virtuvi

Kam nepatīk vistas? Vienkāršs un ātri sagatavots ēdiens dažādos jūsu grila ēdienos. Dodiet šai vistu ar grilētiem kartupeļiem, grieķu salātiem vai grauzdētiem dārzeņiem - tas labi der ar daudzām iespējām.

Starp citu, marināde tiek pasniegta - glazūra lieliski derēs ar cūkgaļas ribām. Ceļojot uz dabu, jūs varat iepriekš sagatavot šo marinādi mājās. Kad jūs nokļūsit burkā, būs droši un ērti to nogādāt dabā, un vistas gaļa tiks iegaumēta laikā, kad sadedzināsit kokogli.

Ja jums ir grils - ceļojuma bārbekjū Cobb, vēl detalizētāks ēdiena gatavošanas process, rūpīgs bārbekjū izveidošanas process, kas uzskaitīts cepšanai, jūs atradīsit recepšu grāmatā aprakstīto lidmašīnu Kobs. Jebkur, izņemot virtuvi; Tieši tā autoriem mēs pateicamies par gardo recepti.

recepte vistas gabali ar glazura cobb grilu

Sastāvdaļas (vistas):

  • 8 vistas gabali (augšstilbi un apakšstilbi), istabas temperatūra
  • Sāls un pipari

Sastāvdaļas (marinatāta-glazūrai):

  • ½ glāzes (125 ml) augļu čatnio (jūs to varat nomainīt, piemēram, aprikožu vai citu saldo augļu ievārījumu vai ievārījumu).
  • 2 ēd.k. (30 ml) Tomātu mērce
  • 2 sasmalcinātu ķiploku daiviņas
  • 2 ēd.k. (30 ml) Vorčesteras mērce
  • 1/4 tase (60 ml) remdens ūdens

Iesniegšanai:

  • Svaigi sasmalcināti Ziemassvētki
  • Sasmalcināti čili pipari

Iestudējums:

  • Pievienojiet piparus un sāli vistas gabaliņiem dziļajā bļodā. Labi samaisiet ar marinādes-glazes sastāvdaļām. Ielejiet pusi no vistas un turiet pārējo: tas būs nepieciešams kā glazūra cepšanas vidū.

  • Atstājiet vistas gabaliņus pusstundu, lai pabarotu. Šajā laikā karsē grilu.

  • Cepiet netiešā karstumā, ± 130 grādi. Novietojiet vistas gabaliņus uz grila uz leju uz lejā. Pēc 20-25 minūtēm apgrieziet un turpiniet cept, laiku pa laikam uzklājot gabalus. Cepiet, līdz vista ir cepta un āda ir lipīga, kraukšķīga un viegli grauzdēta.

  • Cepšanas beigās jūs varat paaugstināt temperatūru - ātrāk.

  • Jūs varat smēķēt vistu ar iecienītākajām koka skaidiņām, lai iegūtu papildu garšu. Vistas gaļa lieliski der ar maigiem, viegliem dūmu kokiem, piem. olīvkoks, Citronu koks, Apelsīns

  • Dodiet vistas gabaliņus ar koriandru, apkaisa ar čili.

Garšīgi! 

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.