📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Skanu ir naudinga: apie tai, kaip teisingai mesti svorį gaminant su kepsnine WEBER

Garšīgi un noderīgi: par to, kā pareizi zaudēt svaru, izgatavojot bārbekjū Vēberu

Šis ir pārskats par cilvēku, kurš vada savu emuāru kopš 2004. gada, un vēl viens, kas pazīstams kā Žytan. Tulkojums, kas veikts no krievu valodas, tāpēc atlaidiet tulkošanas neprecizitātes 

Kad nav ko teikt, es rakstu… vai precīzāk, nevis es, bet gan mana pieredze veselībā, taisnīgi un, pats galvenais, garšīgs ēdiens un kā pareizi zaudēt svaru ar bārbekjū Vēberu. Galu galā nekas patiešām smags ir tas, ka šāda ēdiena nav. Nepieciešama tikai trīs būtisku elementu kombinācija:

  • vēlme
  • Kvalitatīvi produkti
  • Piemēroti rīki, piemēram, Weber izpildītāja Deluxe GBS.

Tad kāpēc ir šī bārbekjū. No ērtībām ir daudz iemeslu līdz faktu, ka ēdiens tiešām ir patiešām garšīgs un veselīgs. Un pat var tikt galā ar cilvēku, kurš brokastīs pagatavoja tikai šķīstošu kafiju un olu.

Kad tas man atnesa bārbekjū, tas izskatījās šādi:

Viss ir ļoti glīti iesaiņots.

Tomēr ir pagājušas tikai 20 minūtes, un bārbekjū jau ir pilnībā salikts.

Vēbera bārbekjū ir pietiekami vienkārša, lai gan patiesībā tā ir īsta virtuve ārā.

Pati struktūra ir izgatavota no izturīgiem materiāliem, un grila apvalks un korpuss ir izgatavots no viegla tērauda, ​​900 grādu porcelāna emaljas. Tas rada ārkārtīgi spēcīgu saķeri, un pati virsma ir aizsargāta no netīrumu skrāpēšanas, slāņošanas un uzkrāšanās.

Salīdzinot: Tradicionālie grili ir pārklāti ar pulvera krāsu 350 grādos, un, kad cepšanas temperatūra bieži ir 300–350 grādi, pulvera krāsa sāk dēt un mizot divus gadus. Vēbera bārbekjū vākiem un mājokļiem tiek dota 10 gadu garantija.

Starp citu, viens ķīniešu analogs, kas gada laikā ir kļuvis par atkritumu kaudzi, tāpēc esmu ļoti apmierināts ar bārbekjū.

Mans Vēbers ir ļoti ērta viena pieskāriena tīrīšanas sistēma. Tās ir īpašas ziedlapu formas alumīnija lapas bārbekjū korpusa apakšā, kas liekos pelnus iespieda traukā apakšā. Vēlāk pilnu konteineru var viegli noņemt, un pelni tiek izmesti.

Vēbera izpildītājs ļauj lielam cilvēku uzņēmumam, kas ražots vienlaikus ar galveno cepšanas virsmu, ir vairāk nekā puse metra (57 cm).

Bārbekjū ir vāks, tāpēc jūs varat to padarīt gan tieši, gan netieši (šo metodi bieži izmanto lieliem gaļas gabaliņiem cepšanas vistām). Bet es jums par to pastāstīšu vēlāk. Tagad es mēģināju cept ar marmora liellopu gaļu. Un man tas izdevās!

Vēl viena noderīga lieta ir vāka rokturis ar siltuma aizsardzību, kas ļauj viegli noņemt vāku, ievietot to īpašā kronšteinā, lai būtu ērti aplaistīt steiku.

Bārbekjū nāk ar lielu ērtu augstuma galdu, ogļu uzglabāšanu, noņemamu taimeri un šī Vēbera modeļa galveno fokusu - gāzveida iekaisumu.

Tad jūs varat gatavoties cepšanai ...

Vispirms. Vēbera oglekļa briketes, kuras es gatavojos izmantot vienmērīgi līdz 2 stundām un ļaut jums vienlaikus izveidot dažus cilvēkus.

Otrais. Es vienkārši ielieku ogles degvielas ardel, nospiedu pogu Gāzes aizdegšanās un mierīgi sagatavoju produktus cepšanai. Kaut kur pēc 8 minūtēm, kad ogļu apakšējā daļa jau atrodas, es atvienoju gāzes piegādi un gaidu vēl 10 minūtes augstākajām oglēm.

Es to cepu uz čuguna grila ar īpašu un ērti tīrāmu pārklājumu. Tajos ietilpst nerūsējošā tērauda GBS režģis vidū, kur var uzklāt citas piedevas: panna, tostera vistas gaļa, picas akmens, wok panna utt.

Mēs visu labi uzkarsējām un sākam!

GBS režģis piešķir steikiem lielisku attēlu un rada raksturīgu zīmējumu. Pietiek tikai ar 8 minūtēm, lai segtu vāku šādiem steikiem.

Tiesa, par vāku. Daudzi domā, ka galvenā vāka funkcija ir aizsargāt traukus no sliktiem gaisa apstākļiem. Patiešām, cepšana zem vāka ir pilnīgi jauns cepšanas līmenis, kuru elementārā bārbekjū nekad nesasniegs. Pirmkārt, pilēšanas tauki nekad nededzinās zem vāka, tāpēc ēdiens pagatavos, bet nededzinās. Otrkārt, siltums paliek zem vāka un trauks vienmērīgi cep no visām pusēm. Tas ļauj steiku sagatavot vajadzīgajai temperatūrai.

Treškārt, vāku var cept netieši.

Manā gadījumā, kad gaļa ir gandrīz pagatavota, es to velku no tiešas uguns uz sāniem un pievienoju dārzeņus pa vidu. Tādā veidā dārzeņi gatavo, līdz gaļa sānos ir "atpūta".

Vēl dažas minūtes un satriecošs steiks gatavs!

Protams, tas nav vienīgais ēdiens, ko var pagatavot kopā ar Vēbera izpildītāja luksusa bārbekjū. Un šādās ziņās es jums noteikti pastāstīšu un parādīšu, kā ēst mājās, ne tikai noderīgs, bet arī garšīgs.

Nepārspīlējiet to!

Būs interesants!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.