🎉 Pirmam pirkimui - 5% nuolaida su kodu "Grilis5" !
📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kiaulienos šonkauliai

Cūkas ribiņas

Porciju skaits: 4. PASagatavošanās laiks: ēdiena gatavošana 10 minūtes, cepot 130 minūtes.
Vienkārša, bet patiešām garšīga recepte. Kā jūs zināt, cūkgaļas ribas ir piemērotas gan ikdienas, gan svētku galdam. Pēdējā gadījumā viss, kas jums jādara, ir viņiem skaisti pasniegt.

Sastāvdaļas

  • 1,2 kg īsu cūkgaļas ribu

Marināde:

  • 1 ēd.k. tējkarote piecu veidu piparu
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 1 ēd.k. karote kūpināta piparu pulvera
  • 1 ēd.k. tējkaroti Himalaju sāls
  • 1 ēd.k. Spoon Sata Maria garšvielu maisījums Persilade
  • 1 ēd.k. karote Santa Maria garšvielu maisījuma baziliks
  • 100 ml BBQ mērce BBQ leģions

Sagatavošana

No ribu priekšpuses mēs nomizojam filmu (ar naža un papīra palīdzību).

Mēs sajaucam garšvielu maisījumu (berzes): piparus, sāli, Kūpināts Pipari, passilāde un bazilika maisījums.

Berzējiet ribas ar garšvielu maisījumu. Pēc tam mēs tos apcepam bārbekjū uz lielas karstuma (dažas minūtes 250-300 grādus). Berzējiet grauzdētas ribas ar rīvētu ķiploku, iesaiņojiet to folijā un cepiet bārbekjū 2 stundu temperatūrā. Iekšējā temperatūra nav zemāka par 80 un ne vairāk kā 115 grādiem.

Pēc divu stundu cepšanas ribas ribas no folijas un vēl 5 minūtes cepiet tieši uz grila, uzklājiet BBQ mērci abās pusēs. Lai padarītu vēl labāku smēķēšanas mikroshēmu cepšanai, ribām būs dūmu aromāts.

Garšīgi!

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į Padoms

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.