📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Gaivus krevečių ir pomidorų kokteilis pagal Andreas Rummel

Atsvaidzinošas garneļu un tomātu kokteilis, ko veica Andreass Rummels

Andre Rummel 2019. gadā izgatavoja šo garneļu un tomātu kokteili. 6. marts Kaunas Meistarklase!

Nepieciešamība:

Garneles
Saldā čili mērce
Īkšķa lielums ingvera ingvera gabals
Sāls
Sinepes
Ķiršu tomāti
Laima
Olīvju eļļa
Melnās sezama sēklas
Franču bārs

Kā ražot?

Apkaisiet garneles ar sāli un atstājiet piecas minūtes, lai absorbētu sāli. Uzkarsē tūristu Napoleona Travelq Grill līdz 200 ºC.

Sasmalciniet garneles uz čuguna plāksnes un tomātiem uz grila. Cepiet tomātus, līdz viņu āda sāks nedaudz eksplodēt - tie būs garšīgi grauzdēti.

Pēc grauzdēšanas gan garneles, gan tomāti visu ievieto āmuru (ja jums nav, varat izmantot jebkuru plastmasas burku ar vāku un pukstēt ar rokām). Pievienojiet saldo čili mērci, šķipsniņu rievu, rīvētu kaļķi, nedaudz svaigi rīvētu ingveru, laima sulu, labu olīveļļas šļakatu un nedaudz sinepes, kas piešķirs blīvuma konsistenci. Pārklājiet slotiņu vāciņu un sakratiet, bet nemudiniet (garnelēm jāpaliek normālai).

Iemērciet Francijas bāra iekšējo, mīksto daļu, saplēšiet to mazākos gabalos. Ielejiet garneles un tomātu kokteili virsū, apkaisa ar sezama sēklām. Kad mērce tiek absorbēta nūjā, visas garšas atklās!

Garšīgi!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Padoms

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.