Ērta, stilīga, ilgi asa, ilgstoša naža neatņemama ēdiena gatavošanas sastāvdaļa. Bet kā izvēlēties patiesi augstas kvalitātes nazi? Kam man vajadzētu pievērst uzmanību? Kas mums jāpasaka pārdevēja parametri, kurus uzskaitījis pārdevējs? Kāds ir naža izmērs un forma vislabāk? Kā uzturēt? Kā jūs sagriežat un sabojāt nazi?
Mēs aicinām jūs dzirdēt atbildes uz visiem šiem (un vairāk) jautājumiem, mācībām sanāksmes laikā. Jūs arī varēsiet redzēt un mēģināt samazināt kopā ar mūsu holandiešiem Stils de vie autentika un vācu valoda Oleo naži. Nodarbības mācība būs interesanta un noderīga visiem: abi vēlas iegūt pirmo un padziļināt savas zināšanas par nažiem.
Nodarbību vadīs profesionāls nazis un friziera šķēres asinātājs Rimantas Lukoševičius, kurš šajā amatā ir iesaistījies gandrīz 20 gadus. Kā liels entuziasts par nažiem, viņu metāliem, formām un daudziem citiem aspektiem viņš var stundām ilgi pateikt stundas!
Naža profesionālis runās Rytis Mazur - Mūsdienu un profesionālu brīvdienu vadītājs.
- Datums: 2. jūnijs, Trešdiena.
- Laiks: nodarbības Sākums 16:00
- Atrašanās vieta: Griliai.lt firmas veikals Kaunas, Žemaičių pl. 37 (Netālu no Mega tirdzniecības centra, Šilainiai apkārtnē. "Antėja" ēka. Ieeja no ēkas garās puses)
Sākotnējais notikuma ilgums ir 2H, atkarībā no uzdoto jautājumu daudzuma. Mēs ceram jūs redzēt iepriekš: no plkst. 15:00 līdz 16:00 Mēs aicinām jūs nobaudīt jaunāko itāļu bārbekjū un Koba grils cepts ar maltīti.
Pasākums ir bez maksas.
Dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc, lūdzu, reģistrējieties, aizpildot šo veidot (Veiciet minūti): https://forms.gle/HyJQshDfYnBvRDKV9
Pasākums notiks saskaņā ar visām drošības prasībām.
Kontakti pieprasījumiem: +370 676 90777 vai info@grilius.lt