Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Kaip praėjo COBB grilio mokymai

Tā kā Koba bārbekjū apmācība pagāja

Tā kā vasaras grila drudzis nokrīt, mēs savu laiku veltām izglītībai. Mēs uzskatām, ka atdzesēti laika apstākļi ir lieliska iespēja uzzināt kaut ko jaunu. 

13. novembrī mēs domājām uzaicināt jūs uz mūsu grila centru un garām Koba bārbekjū apmācība. Ieradās vairāki nesen cepti un progresīvi Koba bārbekjū entuziasti. Ko mēs darījām?

Cobb, Cobb Grill, Cobb Grills, Grills, tūristu grili, oglekļa grili

Apmācības laikā bārbekjū eksperts Audrius pastāstīja par vissvarīgākajām Koba bārbekjū, cepšanas, smēķēšanas niansēm. Mēs arī nogaršojām uz Cobb Grill, kas tika cepts pasākuma laikā. 

Noteikti bija ko apspriest. Apmācība sākās laukā, kurā Audrius ne tikai teica, bet arī parādīja, cik ātri un viegli var izveidot Koba grils; Mēs ceram, ka no šī brīža jūs izvairīsities no viegli uzliesmojošiem šķidrumiem un izvēlēsieties tikai dabisku un augstas kvalitātes tvertnes, briketes, ogles vai tas ir mikroshēmas.

Mūsu viesi tikās arī ar Cobb bārbekjū piederumiem un viņu iespējām. Audriuss paskaidroja, kā Koba grils var smēķēt zivis pat uz dažiem stāviem, kādas piedevas ir piemērotas picai, pankūkām un kā cept ļoti lielu, lielu gabalu.

Protams, visvairāk gaidītā apmācības daļa bija bārbekjū ēdienu degustācija. Mēs izvēlējāmies vienkāršas, bet garšīgas maltītes. Uz Koba grila mēs cepām lielu kakla gabalu, biezu cūkgaļas muguras steikus, ar foliju iesaiņotiem kartupeļiem ar garšvielām, ķiršu tomātiem.

Ticiet man, šīs dabiskās briketes ir atklājušas visas gaumes. Diemžēl mēs nevaram nodot aromātu!

Visi tie, kas līdzjūtīgi pret garšu garšo grezni, vispirms auksti presēti olīvju eļļa, izsmidzināts ar bārbekjū eļļu, ekskluzīvi pipari un sāls.

Tiesa, jūs varat sadedzināt gardēžu garšvielas un eļļas jebkurā laikā, kad ierodamies mūsu grila centrā, ne tikai pasākumu laikā. Mēs ar prieku palīdzēsim jums izvēlēties pieļaujamākā aromāta garšvielu.

Pēc nākamās paaudzes!

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Jaunums

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.