Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Napoleon COBB grill Bulduri Latvia Jurmala

Napoleons un Kobs Grills - viedajā Latvijas dārzā

Neticami vējainajā rudens pēcpusdienā mēs apmeklējām Jurmalu, kur mums bija iespēja iepazīstināt sevi ar viesiem un pastāstīt par dažādiem griliem, grilēšanu un garšīgu, dūmu izsmalcinātu ēdienu, kas izgatavots vietā. 

Sanāksmju norises vieta - patiesi ārkārtēja: šī ir vienīgā Latvijā, bet Eiropas viedtālrunī Bullduri dārzkopības skolas dārzs I-dārzs; Tas ir ilgi sagatavots un visbeidzot ieviests 5 zinātnisko institūciju projekts, kuru mērķis ir izveidot automatizētu, robotu dārzu un vākt datus par visādiem augiem, kas praktiski bez cilvēka iejaukšanās.

Dārza atvēršanu apmeklēja politisko figūru, zinātnieku un pasniedzēju grupa, kas ievērojami deva ieguldījumu šajā projektā.

Mēs priecājamies, ka mēs rotājām pasākuma programmas bezmaksas daļu ar garšīgām smaržām un krāsainiem ēdieniem. 

Iespaidīgi ēdieni gāze Napoleons grilēt Mēs uzaicinājām sagatavoties Pullmana riga vecpilsēta Hotelukturis pamatojoties uz prestižo Vienādrums Restorāns šefpavārs IzšķirtRturs arnicāniGan jaunie palīgi, gan Latvijas organizācija strādāja kopā ar viņu kopā ar viņu Unilever pārtikas risinājumi kompānija.

Cobb Napoleon Latvia Jurmala bulduri

Artūra ikvienu fascinēja neticami garšīgas un krāšņas uzkodas: lēni piesaistīta pīle ar grila karamelizētiem bumbieru gabaliem, dūmakains Bietes uztriepes, kas dekorēta ar dārza augošām nasturtium lapām, iesniegta virsū Fazers mini sviesta brioche bulciņas

Garneļu un astoņkāju gabali, kas attēloti ar grilētiem tomātiem no ieslēgšanas bulduri tomātiem, mango - citrusaugļu biezenis, rotāts ar kalendulārām ziedlapiņām un garšaugiem

Šefpavārs Napoleons Bārbekjū sagatavoja viens no vecākajiem Latvijas gaļas pārstrādes uzņēmumiem - Nakotne Pasākums ir paredzēts nobriedušiem liellopu un cūkgaļas griezējiem.

Viesi patika un Smokey olīvu koka olīvu čipsi Kūpināts cūkgaļas iegriezums ar ābolu - dzērveņu tērzēšanu, ābolu - parsnip biezeni, kas dekorēts ar zirņu kāpostiem.

 

Citi ir tikušies pārnēsājams Zaķe grilācijas Ieguvumi - tie ir ideāli piemēroti piknikiem jebkur, jebkurā laikā - pat ziedu ziedošajā Buldijas dārzā. 

Visi aizraujas ar visiem Zaķe grilēt cepts Knorr dabiskās grila garšvielas marinēts, Smokey olīvu koks Holma ozola mikroshēmas Kūpināts cūkgaļas kakls.

Pārsteigums sapulcinātajiem latviešiem bija un Zaķe Grilēti kartupeļi folijā un vistas krūtiņas, kā arī pat tradicionālais latviešu baltais siers un dārzeņi! Tā ir taisnība, ka grils, kas cepts un kūpināts ar izvēlētu koku, dod pilnīgi atšķirīgu garšu! 

Kopā ar griliem.lv mēs pateicamies Latvijas bulduram Dārzkopība Vidusskola, šefpavāra Arthurs Arnicāniem, Unilever Food Solutions, Unilever, N, nunKotne un Fazer uzņēmumi, kas ir devuši visaugstākās kvalitātes produktus piegādei, un visiem, kas ir ģērbušies brīnišķīgā dārzā, un mums ir iespēja būt tuvāk esošajiem un nākamajiem bārbekjū entuziastiem. PADUS!

Mēs ceram, ka ne tikai Lietuvā, bet arī Latvijā būs augoši garšīgu ēdienu un dūmu fani! 

Jūs varat redzēt vairāk notikuma fotoattēlu, noklikšķinot uz šeit

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Jaunums

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.