📦 Bezmaksas piegāde, iegādājoties par €150 vai vairāk.

Jūsu grozs

Jūsu grozs ir tukšs

Kaip praėjo Master Class su BBQ ekspertu iš Vokietijos Andreas Rummel

Kā meistarklase ir ar BBQ ekspertu no Vācijas Andreas Rummel

Mēs noteikti nekļūdītos Andre Rummel, iepazīstinot ar sekojošo: viņš - viņš Pasaulē slavena un atpazīstama Kanādas bārbekjū Brendas Napoleona seja, TV vadītājs, vairāku recepšu grāmatu autors un vācu bārbekjū čempions. Tā ir īstā patiesība!Tomēr mēs to drīzāk iepazīstinātu ar nedaudz savādāk. Andreas Rummel ir viens no sirsnīgākajiem viesiem, ko jebkad uzaicinājusi Griliai.lt, kurš, pārliecinājis mūs, spēj padarīt brīnišķīgu drūmu!

Grilli.lt, Lietuvas grila un bārbekjū asociācija, Gastro Wall un Baltic Master, kuru organizēja meistarklases seminārs, šefpavārs A. Ēdieni.

Apetīte satraukt šefpavāru pagatavoja gaļas iesmu, vistas rullīšu, garneļu kokteili, vēlāk virtuves virtuozi parādīja, kā sasmalcināt Skotijas lasi ... sienu! Mēs arī vērojām jēra gaļas dzimšanu ar sarkaniem kāpostiem un mērķējām uz Andre Rummel precīzo komentāru: Pēc šefpavāra domām, profesionālam vai entuziastam, kas vērpj virtuvē, vajadzētu atklāt savdabīgu, individuālu ēšanas metodi.Kā meistarklase bez liellopa gaļas? Andre Rummel jutās miesnieka amatā un parādīja, kā pareizi sagriezt liellopu gaļu. Mēs arī uzzinājām, ka Vērsis eļļa ir vērtīga kā kulinārijas zelts - bārbekjū čempions aicināja taukus izšķērdēt un diezgan iesaldēt kamerā.Droši vien visbrīnišķīgākais bija pārim ceptais grils. Metode ir vienkārša, bet neparasta: ļaujiet porām pievilkt, pēc tam saspiest miesu un pasniegt ar cūkgaļas kakla iegriezumu. ATLIKT - garša ir nereāla!

Garšošanas beigās izcēlās īstā ugunsdzēsības fona: šefpavārs izšļakstīja Romu īpašā galda rievās un aizdedzināja to! Uguns karstumā ēdiens ir ne tikai piesātināts ar ruma aromātu, bet arī kraukšķīgu. Šis grauzdēšanas veids ir caramelizer ekvivalents ar vairāk šova elementu! Visbeidzot, šefpavārs viesiem pasniedza grauzdētu, sulīgu nobriedušu liellopa asmens steiku. Šo kombināciju papildināja selerijas biezenī, kas nav aromatizēts.Deserta laikā Andreass Rummels pagatavoja grilētu augļu kokteili ar piparmētru, zaļumiem, krējumu. Nebija šaubu: virtuoza prasmīga ir visas iespējamās skābes un saldās garšas!

Lielākā daļa viesu atzina, ka, iepazīstot šefpavāru, iedvesmots: Lai arī viņiem bija meistarīga maltīte, viņi gribēja gatavot tajā pašā vakarā! Degustācija izraisīja mīlestību pret bārbekjūrām, inficēta ar vēlmi improvizēt, tāpēc mēs sakām, ka meistarklase, mūsu galva, izdevās!

Ko paņēma pats Andrejs Rummels? Pavasarī, Kaunas, šefpavārs apmeklēja ne tikai studijas "Gastro Wall" vai "Griliai.lt" veikalu: viņš arī varēja palikt Žalgiris sacensībās, pastaigāties vecpilsētā un nogaršot vietējos ēdienus. Mēs dzirdējām, ka šefpavārs ir auksts, bet tas tikai pierāda, ka aizraušanās ar uguni viņu ir aizveduši visnegaidītākos ceļus!

PALDIES PALDIES sponsoriem, kuri deva ieguldījumu pasākumā:

Iepriekšējais raksts
Nākamais raksts
Atgriezties pie Jaunums

Atstājiet komentāru

Lūdzu, ņemiet vērā, ka pirms komentāru publicēšanas tie ir jāapstiprina.